Voel vertrouwen als je met ons werkt

Advance schuifdeurkasten zijn een uitstekend voorbeeld van design en vakmanschap. De individuele eisen en behoeften van elke klant staan altijd centraal! Onze prioriteiten bij het ontwikkelen van onze producten kunnen in drie sleutelwoorden worden samengevat:

  • FUNCTIE - Praktisch ontwerp en hoge kwaliteit;
  • VORM - Het is het prachtige ontwerp dat mooie meubels maakt;
  • FLEXIBILITEIT - Aangepast aan de behoeften van uw klant. Zelfs als de muren schuin staan en de ruimte beperkt is.
     

Kwaliteit en vakmanschap

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de design en productie van schuifdeuren, waarbij vakmanschap, kwaliteit en de uiteindelijke afwerking hoog in het vaandel staan. Het resultaat is een designkast in pure stijl en functionele oplossingen, vervaardigd in overeenstemming met de tradities van trotse vakmensen.

Wij gebruiken altijd eersteklas materialen voor onze producten. Alles - van de kleinste kogellager tot de langste aluminium rail - is grondig getest en komt van erkende leveranciers die de veiligheid en bestendigheid tegen dagelijkse slijtage en belasting kunnen documenteren. Wij bieden een soft-close-functie, zodat uw deuren geruisloos sluiten, en een soft-motion-functie voor het wrijvingsloos schuiven van deuren. Onze profielen zijn duurzaam inzetbaar en bestand tegen slijtage bij alledaags gebruik. Wij gebruiken aluminium profielen om topkwaliteit te garanderen.

De beste garantie
in de markt

Advance maatwerk biedt 30 jaar garantie, dit betekent een garantie voor kwaliteit en duurzaamheid voor vele jaren. Alle mechanische onderdelen en wielen zijn getest op slijtage en zijn bestand voor vele jaren gebruik. Daarnaast bieden we een servicegarantie met een professioneel service- en klachtensysteem dat defecten en storingen kan verhelpen.

Advance zelfbouwsets biedt 15 jaar garantie op fabricagefouten.
 

Van houtimport naar internationale handelsgroep

Op 1 oktober 1919 begon oprichter F.J. Beerkens Fetim met "Fijnhouthandel Haarlem" en richtte zich op de import van hardhout.
Begin jaren zeventig concentreerde het bedrijf zich op de opkomende doe-het-zelfmarkt. Het bedrijf zag al snel de potentie van de laatste trends en legde daarmee de basis voor het huidige Fetim.

Tegenwoordig levert Fetim een breed scala aan producten zoals opbergoplossingen, badkamerinrichting, raamdecoratie, ventilatiesystemen en woonaccessoires, gemaakt volgens de laatste trends en technieken met een grote diversiteit aan materialen.

Na bijna een eeuw zal Fetim Group een internationaal opererend bedrijf worden dat producten verkoopt in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Advance maakt deel uit van het merkenportfolio van Fetim.